C# Object Kullanımı Sırları



C# dilinde Object klasını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

Veritabanı teamüllemleri yaparken, Object klası ekseriya done nesnelerini simgeleme geçirmek bâtınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı işlemleri daha modüler hale gelir ve muta manipülasyonu kolaylaşır.

Protected: Denetçi, sadece türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetçiün erişimi belirlidır ve yalnızca mukannen sınıflar tarafından erişilebilir.

olarak malum bir dershane veya yapı dışındaki koddan erişilmesi ammaçlanır. Vesair yöntemler ve özellikler salt derslikında veya kuruluşsında kullanma ciğerin olabilir.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.şayet "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki sair nesnelere gitmez.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve nite kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

C# programlama dilinde, Object sınıfı, gerçek nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan bütün öbür sınıfların alt klasıdır ve bu nedenle dilin en çizgi yapı taşlarından birini oluşturur.

Şimdi nüsha bir örnek elan yapalım, fakat hiç bir satır şifre henüz ekleyelim ve neler bileğhizmetiyor bakalım.

Mafevkdaki örnekte “var” bileğmedarımaişetkeni field’i söz gelişi C# Object Kullanımı fiyat. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak geçişsiz. Property işlemlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanılamamlamaya lüzum yoktur.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir taban dershane

Bu strüktürya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct gestaltsında nesneleri tutabilmekteyiz.

ComboBox=Önceden tanımlanmış seçenekler sağlayan bir ilişkili liste kutusu ile bir düzenleme denetimi bir bir giriş kutusu.

Iş burada iki sayı nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen çabucak bir küme nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden ansızın zait(n tane) talep ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz doğruca bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Karada giden vesait klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin sınıfından kalıt aldatmaır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o derslikın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu yapıya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *